Huhhuijjaa, nyt taas agilitysta ollut pitkä tauko joka tulee vielä jatkumaankin. En ees ole ilmoittautunut kummankaan koirista kanssa agikurssille. Ehkä sitten myöhemmin, kotitreenailuun tyydytään nyttemmin (:
Sen sijaan Iinan kanssa yritetään monien alkeiskurssien sun muiden kertailujen jälkeen päästä vihdoinkin tokon jatkokurssille. Tarkotus olis edelleen tamskin kursseilla kiertää, Johanna Nybergin koulutettavaks yritetään. Tarpeeks kauan junnattu alkeis-, pentu- ja kertauskurssien parissa, nyt toivottavasti päästään kunnolla opetteleen, mielellään vähän uusiakin asioita. Ens maanantaina ilmoittautuminen kursseille, toivotaan että mahduttaisiin jatkoon <: Sais pikkulikka vähän päänvaivaa. Saas nyt nähdä mitä Jasun kanssa keksitään, ettei se jää rempalleen 8))
Tekis taas tosi hyvää päästä joukkoon treenailemaan, tuo Iippa alkaa olla sen verran mahdottomalla tuulella, on sen verran aikaa viime kerrasta kun joukossa treenattiin :B Kaverin kanssa ja yksin menee kyllä tosi jees. Ihan jo lenkeilläkin alotellaan totuttelua muihin koiriin ja ihmisiin yms yms., ilman että annetaan olemassaolon kuulua ja näkyä:D


Kotona kylläkin harjoiteltu todella ahkerasti Veeran ja käppänä Rekun kanssa kaikkia mahdollisia liikkeitä, me Iinan kanssa pääasiassa keskittyen ennakoinnin karsimiseen ja ALOn liikkeisíin - kisat mielessä.. Iina onkin toiminut aivan älyttömän hienosti! Ilmeisesti karvojen mukana tippunut itsepäisyys ja junttiluonne muutenkin. Tämän lisäksi Jasusta on kuoriutunut oikeasti todellinen supertokoilija, tekee iloisesti ja energisesti ja oppiikin vielä nopeasti! Aww, en olis edes kuvitellut että siitä löytyy lahjoja tollaseen, vaikka tosi reipas ja kiva koira on aina ollutkin. Ennen pentuja tulee olemaan pitkä agilitytauko, mutta ehkä se täytetäänkin sitten tokon treenailulla..? ;) Samoin sen jälkeen, jos Jassunassukin pääsisi joskus kisaamaan virallisissa :D

Nyt tokon seurassa siis vietetään syksy, kun ei olekaan edes mätsäreitä tiedossa, saati sitten muita kisoja. Agilityssa yritetään päästä iänikuisista hylyistä eroon ja saada kepit kuntoon Jasun kanssa, mutta tokossa vaan jankataan kaikkien kanssa samaa vanhaa. Mätsäreissä ei olla käyty piiitkään aikaan, tulisi sellainenkin nyt tähän lähistölle. :> Olis kiva kävästä vähän sitäkin puolta treenailemassa, jäänyt tosi pahasti kouluttamisen takia.